Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventilerenAirconditioning


Energiezuinige airconditioning voor uw woning


Een goed en stabiel binnenklimaat het hele jaar door word steeds belangrijker waardoor airconditioning niet meer weg te denken is. Als u aan airconditioning denkt, denkt u vast aan het koelen op basis van lucht. Niets is minder waar want bijna alle airconditioners kunnen ook verwarmen waardoor we spreken van een warmtepomp of beter genoemd een klimaatregelsysteem. Smart Climate Systems heeft de juiste oplossing voor iedere ruimte en regelen voor u het gewenste klimaat. Wij zijn niet afhankelijk van een merk en door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt kunnen wij u altijd de best passende systemen voor ieder budget aanbieden.

Uiteraard zijn er diverse soorten en maten airconditioning. Zoekt u uitgekiend klimaatsysteem voor uw woning? Smart Climate Systems levert een breed assortiment producten en systemen voor een oplossing op maat:
Intergas_Hybride

Single Split Modellen

Single split airconditioningsystemen bestaan uit één buitenunit, waaraan één binnenunit wordt gekoppeld. De energie-efficiënte modellen staan garant voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Intergas_Hybride

Multi Split Modellen

Een multi split airconditioningsysteem biedt een oplossing wanneer u meerdere ruimten wilt koelen. Met één buitendeel, waarop meerdere binnendelen kunnen worden aangesloten, creëren de fluisterstille systemen moeiteloos een perfect binnenklimaat.

Airconditioning

Service & Onderhoud

Werking
Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort thuis op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen. Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.