Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventileren

Service & Onderhoud



Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort thuis op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen.

Heeft u een storing bel:


Het uitvoeren van onderhoud aan deze systemen zorgt ervoor dat de werking optimaal blijft en zo ook de gezonde leefomgeving.

Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.

Garantie

Met het oog naar het verlenen van garantie is het ook van groot belang dat er op tijd onderhoud word uitgevoerd. Veel leveranciers vragen bij een garantieclaim ook de onderhoudsrapporten op om de status van de installatie en de correctheid van de garantieclaim te bepalen.

Onderhoudscontract

Smart Climate Systems vind de werking van de systemen maar bovenal een schone leefomgeving belangrijk en wil samen met u zorgen dat de installaties er ieder jaar weer goed bij staan en optimaal blijven presteren op basis van een onderhoudscontract.

Voordelen onderhoudscontract:
U krijgt automatisch bericht voor een afspraak als onderhoud weer nodig is.
U voldoet aan de wettelijk eisen met betrekking tot de f-gassen verordening.
U krijgt 5% korting op ons standaard service tarief.
U krijgt 10% korting op onderdelen die buiten de garantie vallen.
Altijd een schone installatie dus ook een lagere energie rekening.

Werking Neem gerust vrijblijvend op als u een contract wilt afsluiten of vragen heeft over onze service en het onderhoud.

Wilt u geen contract, bent u een nieuwe klant of wilt u zelf bepalen wanneer er onderhoud word gedaan aan uw installatie, kunt u altijd opnemen en zullen we samen een afspraak inplannen.