Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventilerenAirconditioning


Energiezuinige airconditioning voor uw gebouw


Een goed en stabiel binnenklimaat het hele jaar door word steeds belangrijker waardoor airconditioning niet meer weg te denken is. Als u aan airconditioning denkt, denkt u vast aan het koelen op basis van lucht. Niets is minder waar want bijna alle airconditioners kunnen ook verwarmen waardoor we spreken van een warmtepomp of beter genoemd een klimaatregelsysteem. Smart Climate Systems heeft de juiste oplossing voor iedere ruimte en regelen voor u het gewenste klimaat. Wij zijn niet afhankelijk van een merk en door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt kunnen wij u altijd de best passende systemen voor ieder budget aanbieden.

Uiteraard zijn er diverse soorten en maten airconditioning. Zoekt u uitgekiend klimaatsysteem voor uw gebouw? Smart Climate Systems levert een breed assortiment producten en systemen voor een oplossing op maat:
single_zake

Single Split Modellen

Single split airconditioningsystemen bestaan uit één buitenunit, waaraan één binnenunit wordt gekoppeld. De energie-efficiënte modellen staan garant voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Intergas_Hybride

Multi Split Modellen

Een multi split airconditioningsysteem biedt een oplossing wanneer u meerdere ruimten wilt koelen. Met één buitendeel, waarop meerdere binnendelen kunnen worden aangesloten, creëren de fluisterstille systemen moeiteloos een perfect binnenklimaat.

vrf_zake

VRF systeem

Het VRF systeem is een compleet klimaatsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warmtapwater.VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Dit wil zeggen dat de hoeveelheid koudemiddel en daarmee de capaciteit binnen het systeem kan variëren. Met een VRF systeem wordt een hoge kwaliteit installatie met een individuele regelbaarheid gerealiseerd en een hoog comfort met een laag energieverbruik gecombineerd.

server_zaker

Technische koeling

Uw IT-, telecom- en serverinfrastructuur moet 24/7, 365 dagen per jaar werken. Dit zorgt voor een toename van de warmte die wordt gegenereerd in de diverse telecom- en serverruimtes. Uw systemen vereisen daarom een betrouwbare, efficiënte, flexibele en continue klimaatregeling. Wij ontwerpen en installeren koeloplossingen voor een maximale inzetbaarheid onder alle omstandigheden..

Intergas_Hybride

Chillers

Een chiller is een vorm van airconditioning die ruimtes koelt door middel van water. Een gewone airconditioning koelt met een koudemiddel; in een chiller circuleert water als koudemedium om de ruimte mee te koelen. Het water waarmee gekoeld wordt, is in te stellen op elke wenselijke temperatuur.

regeling_zake

Gebouw beheer systemen

De bediening is de koppeling tussen mens en machine. De bediening is met andere woorden het visitekaartje voor elk klimaat systeem. Met eenvoudige bediening laat hij zien wat het klimaatsysteem allemaal kan. Smart Climate Systems levert voor iedere situatie een geschikte bediening.

Split en Multi split

VRF systeem

Technische koeling

Chillers

Gebouw beheer systemen

Service & Onderhoud

Werking
Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort thuis op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen. Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.