Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventileren

Over Smart Climate SystemsSmart Climate Systems richt zich op nieuwe, innovatieve, energiezuinige en toekomstbestendige technieken voor het verwarmen, koelen en ventileren van woningen en gebouwen in alle soorten en maten. Wij zijn een frisse organisatie die door mensen met jaren lange ervaring in de koel,- en klimaattechniek deze technieken eigen hebben gemaakt en hiermee vol enthousiasme mee aan de gang willen.

Smart Climate Systems is opgericht door , een installatie- en onderhoudsbedrijf dat al ruim 45 jaar actief is op het gebied van cv- en airconditioningsinstallaties. De steeds grotere vraag naar duurzame klimaatinstallaties, zoals warmtepompen, warmte terugwin ventilatiesystemen en ook airconditioners, was voor Gasservice reden een aparte organisatie op te richten, met volledig gekwalificeerde medewerkers, die zich fulltime kunnen richten op deze duurzame klimaatinstallaties. Zeker door de aantrekking van extra expertise hierin, is alle kennis in huis; van betrekkelijk kleine installaties in woonhuizen, tot de meest complexe installaties in grote gebouwen. In veel van deze installaties komt echter geen gas meer aan te pas, waardoor de naam Gasservice hiervoor niet meer op zijn plaats is.

Smart Climate Systems geeft direct al aan waar wij voor staan: een slimme oplossing voor de beheersing van het klimaat in uw woning of gebouw. Om dit te bereiken luisteren wij eerst naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en bieden een zo'n efficiënt en duurzaam mogelijk systeem aan, waarbij de investeringskosten voor de opdrachtgever niet uit het oog worden verloren. 

Ons specialisme: