Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventilerenVentilatie


Verse en zuivere lucht


Temperatuur, luchtvochtigheid en zuurstof zijn belangrijk voor een gezond en comfortabele leef,- en werkomgeving. Zuurstof wordt ingeademd en omgezet in Co2, wanneer de lucht niet voldoende ververst wordt zal het Co2 gehalte toenemen wat slecht is voor de gezondheid. Verse lucht is heel erg belangrijk en ventileren dus noodzakelijk. Voor een optimale ventilatie en de beste binnenluchtkwaliteit hanteert Smart Climate Systems de hoogste normen qua energierendement en flexibiliteit. Om zuivere binnenlucht te krijgen, kan een ventilatiesysteem in een compleet warmtepompsysteem worden ingebouwd. Zo hebben we minder afzonderlijke systemen en slechts één aanspreekpunt voor de totaaloplossing.
Hybride

WTW ventilatiesystemen

Als we ventileren en de lucht gaan afzuigen via een mechanisch ventilatie systeem en toevoeren via bijvoorbeeld raamroosters verliezen we veel warmte wat gecompenseerd zal moeten worden door het verwarmingsvermogen. Gaan we ventileren met een zogenaamde WTW (warmte terug winning) ventilatiesysteem dan kruizen we de verse buitenlucht met de vuile binnenlucht en wordt de warmte uitgewisseld via een warmtewisselaar in de WTW ventilatie unit. Hierdoor besparen we veel verlies van warmte wat ten goede komt van de benodigde verwarmingscapaciteit en in de zomer koelvermogen. Het rendement kan in sommige systemen oplopen tot wel 96%.

wtw_lbk

WTW ventilatiesystemen met luchtbehandeling

Luchtbehandeling ofwel het conditioneren van het binnenklimaat is zeer belangrijk voor een prettige werkomgeving. Hierbij zijn zowel het verversen, het bevochtigen en ontvochtigen als ook het koelen en verwarmen van de lucht noodzakelijk. Wij bieden een breed assortiment producten en oplossingen voor nagenoeg elke toepassing.

server_zaker

Luchtbehandelingskasten

Smart Climate Systems levert verschillende ventilatieoplossingen die een zuivere, gezonde en comfortabele omgeving bieden voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen, van luchtreiniging en kleine ventilatietoepassingen met warmteterugwinning tot grootschalige luchtbehandelingskasten. Om zuivere binnen lucht te krijgen, zorgt Smart Climate Systems ervoor dat de ventilatiesystemen perfect in een compleet warmtepompsysteem worden ingebouwd.

regeling_zake

Gebouw beheer systemen

De bediening is de koppeling tussen mens en machine. De bediening is met andere woorden het visitekaartje voor elk klimaat systeem. Met eenvoudige bediening laat hij zien wat het klimaatsysteem allemaal kan. Smart Climate Systems levert voor iedere situatie een geschikte bediening.

WTW ventilatiesystemen

WTW ventilatiesystemen met luchtbehandeling

Luchtbehandelingskasten

Gebouw beheer systemen

Service & Onderhoud

Werking
Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort thuis op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen. Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.