Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventilerenWarmtepompen


Natuurlijk verwarmen


U vraagt zich af of een warmtepomp iets voor u is en bent op zoek naar een goed en degelijk advies om u verder te helpen in het woud van duurzame energie. De regering heeft ingezet op duurzame energie en gasgestookte apparaten gaan langzaam verdwijnen.

Wat nu???

Smart Climate Systems heeft altijd een slimme oplossing en helpt u door dit woud van duurzame energie en mogelijkheden.

Doe de en kijk waarvoor uw gebouw geschikt is!Investeringssubsidie duurzame energie.

Op veel energie besparende maatregelen in uw gebouw ontvangt u subsidie van de overheid.Hybride

Hybride warmtepompsystemen

Voor de renovatie/uitbreiden en het verduurzamen van bedrijfspanden met een hoog of laag temperatuur afgifte systeem zijn er diverse mogelijkheden om met een warmtepomp te gaan verwarmen. Doordat de isolatiewaardes en het afgifte systeem nog niet optimaal zijn voor een Full Electric warmtepomp systeem kunt u gebruik blijven maken van uw oude CV ketel of eventueel een nieuwe gas gestookte combinatie om de koude periodes te overbruggen. Het grootste gedeelte van het jaar kunt verwarmen met de warmtepomp waar u het voordeel uit haalt.

Intergas_Hybride

Full Electric warmtepompsystemen

Gaat u een nieuw bedrijfspand bouwen “volgens de laatste normen” dan kunt het beste al in het ontwerp na gaan denken waar u uw warmtepomp kunt gaan plaatsen en op welke manier u het afgifte systeem wilt gaan toepassen. Full Electric betekend dat het hele bedrijfspand op een duurzame manier op basis van elektriciteit verwarmt wordt. Voor iedere wens of mogelijkheid is wel een oplossing te bedenken en kan Smart Climate Systems samen met u de meest slimme systemen ontwerpen en aanbieden.

vrf_zake

Warmtapwater

Voor beide type systemen is ook warmtapwaterbereiding mogelijk en kunt u deze op diverse manieren integreren in de warmtepomp systemen. Ook als er een groot volume aan warm water nodig is in commerciële en industriële toepassingen, kan een warmtepomp een uitermate efficiënte oplossing zijn.

server_zaker

Luchtbehandelingskasten

Smart Climate Systems levert verschillende ventilatieoplossingen die een zuivere, gezonde en comfortabele omgeving bieden voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen, van luchtreiniging en kleine ventilatietoepassingen met warmteterugwinning tot grootschalige luchtbehandelingskasten. Om zuivere binnen lucht te krijgen, zorgt Smart Climate Systems ervoor dat de ventilatiesystemen perfect in een compleet warmtepompsysteem worden ingebouwd.

regeling_zake

Gebouw beheer systemen

De bediening is de koppeling tussen mens en machine. De bediening is met andere woorden het visitekaartje voor elk klimaat systeem. Met eenvoudige bediening laat hij zien wat het klimaatsysteem allemaal kan. Smart Climate Systems levert voor iedere situatie een geschikte bediening.

Hybride warmtepompen

Full Electric warmtepompsystemen

Warmtepompen voor warmtapwaterbereiding

Luchtbehandelingskasten

Gebouw beheer systemen

Service & Onderhoud

Werking
Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort thuis op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen. Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.