Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventileren


Nieuws


Het laatse nieuws van Smart Climate Systems6-5-2018Om het op uw slaapkamer, werkkamer en/of woonkamer altijd comfortabel te houden deze zomer, ongeachte de buitentemperatuur, hebben wij speciaal voor u een aantal zomer aanbiedingen geselecteerd.

25-1-2018De regeringspartijen willen zo snel mogelijk, liefst nog dit jaar, voor elkaar krijgen dat nieuw te bouwen woningen niet meer op het gasnet worden aangesloten. "Dat is goed voor het klimaat en helpt de vraag naar Gronings gas te verminderen", zegt D66-Kamerlid Jetten.

27-12-2017Ruim 100.000 bedrijven worden komend jaar gedwongen om energie te besparen. De overheid wil na 25 jaar de Wet milieubeheer handhaven. Daarin staat dat bedrijven energiebesparende maatregelen moeten nemen die binnen vijf jaar terugverdiend kunnen worden.

27-12-2017Was de VSK, en dat met name de ‘ketel-hal’ vooral het domein van de fabrikanten van gasgestookte verwarmingstoestellen; komende editie is het echt anders. De warmtepomp zal meer op de voorgrond staan, dan de klassieke HR-ketel.

28-11-2016Vanaf 2023 is er in Nederland geen enkel kantoor meer met een energielabel slechter dan label C. Kantoren met een slechter label (D t/m G) mogen dan niet meer gebruikt worden. Eigenaren van energieslurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Dat is geen probleem, want de investering betaalt zich terug door besparing op energiekosten.

1-11-2017Smart Climate Systems is opgericht op 1 november 2017 en zijn wij dus een zeer jong bedrijf. Aan de ene kant is dit gunstig; Smart Climate Systems richt zich op nieuwe, innovatieve, energiezuinige en toekomstbestendige technieken voor het verwarmen, koelen en ventileren van woningen en gebouwen in alle soorten en maten. Om dit te bereiken is een frisse...