Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventileren
Kantoor
Alles in één klimaatcomfort in uw kantoor
Eén van de belangrijkste zaken in een kantoor is het juiste binnenklimaat. De juiste temperatuur met de juiste vochtigheidsgraad het hele jaar door zorgt er voor dat u en uw werknemers zich goed kunnen blijven concentreren, waardoor de werkprestaties worden verhoogt. Of uw kantoor bestaat uit 1 ruimte of uit 40, wij zorgen er voor dat iedere ruimte op de juiste conditie is. Bijna alle airconditioners kunnen ook verwarmen wat het zeker de moeite waard maakt om eens goed te kijken of uw systeem ook geschikt is om die toepassing te gebruiken voor een duurzame manier van verwarmen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alle systemen voor een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat:

Het tijdperk fossiele energie is echt voorbij

De regering heeft ingezet op duurzame energie en gasgestookte apparaten gaan langzaam verdwijnen. Smart Climate Systems heeft altijd een slimme oplossing en helpt u door dit woud van duurzame energie en mogelijkheden. Wij zijn niet afhankelijk van een merk en door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt kunnen wij u altijd de best passende systemen voor ieder budget aanbieden.

Altijd een slimme oplossing voor de klimaatregeling van uw kantoor

Van ruimteverwarming, airconditioning, duurzame ventilatie systemen tot intelligente bedieningen en ondersteuning met zonne-energie, Smart Climate Systems levert de systemen voor het verwarmen en koelen voor elke ruimte in uw woning. Neem gerust vrijblijvend op als u uitgebreider geïnformeerd wilt worden.


Verwarming


Wij creëren voor u, met de perfecte technologieën, een comfortabele en energiezuinige installatie voor de ruimte verwarming in uw kantoor.Airconditioning


Met onze airconditioningsystemen kunnen we uw kantoor met maximaal rendement koelen of verwarmen.Ventilatie


Geniet heel het jaar door van een aangenaam klimaat in uw kantoor, ook met de ramen gesloten.

Investeringssubsidie duurzame energie. ISDE

Op veel energie besparende maatregelen in uw kantoor ontvangt u subsidie van de overheid.Benieuwd of uw kantoor geschikt is voor een warmtepomp? Doe de en kijk of uw kantoor geschikt is!

Service & Onderhoud

Werking

Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen. Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.