Thuis in duurzaam verwarmen, koelen en ventileren
Zorg_style
Alles in één klimaatcomfort
Praktijkruimten en wachtkamers in een gezondheidscentrum, kamers in een ziekenhuis of een zorginstelling, vragen vaak gelijktijdig een volledig ander binnenklimaat. In de wachtkamer moet het lekker warm zijn, maar in de druk bezette oefen- of praktijkruimte wordt om koeling gevraagd. Zo kan een huisarts weer andere klimaatwensen hebben dan bijvoorbeeld een apotheker of tandarts. Een systeem waarbij gelijktijdig wordt gekoeld en verwarmd, en waarbij bestaande warmte onderling uitgewisseld wordt, is vaak de optimale oplossing. Uiteraard is een combinatie met WTW ventilatie mogelijk. Op zeer energie efficiënte wijze creëren wij een gecombineerd warmtepomp- en airconditioningssysteem voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Met onze “Smart” systemen bespaar tot wel 60% op uw energie rekening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alle systemen voor een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat.

Het tijdperk fossiele energie is echt voorbij

De regering heeft ingezet op duurzame energie en gasgestookte apparaten gaan langzaam verdwijnen. Smart Climate Systems heeft altijd een slimme oplossing en helpt u door dit woud van duurzame energie en mogelijkheden. Wij zijn niet afhankelijk van een merk en door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt kunnen wij u altijd de best passende systemen voor ieder budget aanbieden.

Altijd een slimme oplossing voor de klimaatregeling van uw gebouw

Van ruimteverwarming, airconditioning, duurzame ventilatie systemen tot intelligente bedieningen en ondersteuning met zonne-energie, Smart Climate Systems levert de systemen voor het verwarmen en koelen voor elke ruimte in uw gebouw. Neem gerust vrijblijvend op als u uitgebreider geïnformeerd wilt worden.


Verwarming


Wij creëren voor u, met de perfecte technologieën, een comfortabele en energiezuinige installatie voor de ruimte verwarming in uw gebouw.Airconditioning


Met onze airconditioningsystemen kunnen we uw gebouw met maximaal rendement koelen of verwarmen.Ventilatie


Geniet heel het jaar door van een aangenaam klimaat in uw gebouw, ook met de ramen gesloten.

Investeringssubsidie duurzame energie. ISDE

Op veel energie besparende maatregelen in uw gebouw ontvangt u subsidie van de overheid.Benieuwd of uw gebouw geschikt is voor een warmtepomp? Doe de en kijk of uw gebouw geschikt is!

Service & Onderhoud

Werking

Smart Climate Systems weet dat uw warmtepomp, airconditioner en ventilatiesysteem belangrijk zijn voor uw comfort op de zaak of uw bedrijfsvoering. Hiervoor staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om de juiste service te verlenen. Het niet goed onderhouden van deze systemen kan zorgen voor vervuilen van filters of zelfs de warmtewisselaars en het dicht lopen van condenswaterafvoeren. De juiste werking van de systemen zal worden beïnvloed door deze vervuiling waardoor het energie verbruik zal toenemen en uiteindelijk de installatie in storing kan vallen met alle gevolgen van dien.